2010 Mayo Modelleri

" alt="2010 Mayo Modelleri" />

Yaz öncesi nedense bayanlarda bir telaş başlar. Aman denize gittiğimde güzel ve zayıf görüneyim diye.
Halbuki buna hiç gerek yok. Sadece mayo ve bikini konusunda gayet bilinçli olmalısınız. Üzerinize giydiğinizde rahat edebileceğiniz mayoyu seçmeli ve yeni trendleri yakından takip etmelisiniz.

Devamını oku

2010 Mayo bikini modelleri

2010 Mayo bikini modelleri

Daha önceki yazılarımızda sizlere Mayo Modelleri, Penti 2010 Mayo Modelleri, Kom mayokini modellerini paylaşmıştık. Bu yazımızda ise 2010 mayo bikini modellerini paylaşacağım.  2010 mayo bikini modelleri çok çeşitliliği ile her kadının vücuduna uygun modelleri vardır. 2010 mayo bikini modelleri seçilirken genellikle yan kısımlarda delikli modeller tercih edilmektedir.

Devamını oku

Mayo Modelleri

Mayo Modelleri

Daha önceki yazımızda penti mayo modellerini tanıtmıştık. Bu yazımızda ise h&m mayo modellerini tanıtacağım…H&M mayo modelleri ile yaz sezonuna merhaba dedi. Cıvıl cıvıl olan mayo modelleri ile sahildeki tüm gözleri üzerinize çekebilirsiniz.H&M 2010 yılı mayo modelleri ile mağazalarında alıcılarını bekliyor. Mayo modelleri 2010 yılında da genellikle açık renkli desenlerle kaplanmış. Yüzlerce mayo modelleri arasından kendinize uygun olan mayo modelini aşağıdaki resimlerden seçebilirsiniz.

Devamını oku

Penti 2010 Mayo Modelleri

Penti 2010 Mayo Modelleri

Yaz sezonu yaklaşırken penti 2010 ilkbahar – yaz sezonu mayolarını tanıttı. Fiyatları 60 ile 100tl arası değişen mayolar ilginizi çeken modeller olabilir. Diğer markaların Mayo Modelleri ile tekrar görüşmek üzere.

Devamını oku