2010 yazının en iyi etek modelleri

2010 yazında vitrinler cıvıl cıvıl olacak. İşe giderken,partiye giderken,hatta tatile bile giderken giyebileceğimiz etek modelleri bu sezon mağaza vitrinlerini süslüyor. Sezonda giyebileceğiniz en iyi etek modelerini sizin için seçtik.

Gece: Geceleri bir yıldız parlamanın tek yolu detaylardadır. Puanteyeli,taşlı ve renkli detayları atlamayalım. Eteğimize uygun bir şekilde üst elbise seçelim. Ayrıca yüksek topuklu açık ayakkabılarımızı unutmayalım. Gündüz: Özellikle günlük yaşamımızda yoğun tempodan dolayı üzerimize daha rahat ve daha bol giyinmemiz gerekir. Bu nedenle üzerimize daha uygun eteği seçmek zorundayız.

Beyaz: Temizliğin ve şıklığın tarifidir beyaz. Yazları vazgeçemediğimiz,üzerimizden çıkartmak istemediğimiz renktir. Biraz kilo probleminiz varsa üzerinize kalça hizasında biten üstler ve elbisemize uygun sandeletlerle tamamlamakta fayda vardır.

Jean Etekler: Yazın olduğu kadar kışında vazçemediğimiz etek modelidir jeanler. Jeanleri farklı tasarımlarda görmek bizleri hiç sıkmaz. Hala üzerinize giyecek bir jeaniniz yoksa bu yaz mutlaka bir tane edinin.

Mini Etekler: Bu yaz biraz farklı olmaya ne dersiniz. Parlak,ekoseli ve renkli eteklerle sıradan yaşantımıza biraz renk katalım. Özellikle sandelet ve babetlerle harika görüneceksiniz.

YORUMLAR

Siz de konu hakkındaki görüş ve düşüncelerinizi bize iletebilirsiniz.

İsim (zorunlu)

E-posta (yayımlanmaz) (zorunlu)

Website