Kilo vermek için bitkisel kürler

Kilo vermek için bitkisel kürler bulunmaktadır. Ancak hiç bir bitki tek başına kilo vermeye yeterli değildir. Bir takım bitkisel kürler yağ yakımını arttırmaktadır. Bazıları metabolizmayı canlandırır, bazıları ise vücuttan su atarak kilo vermeye yardımcı olurlar.

Kilo vermek için bitkisel kürler arasında en etkili olanı yeşil çaydır. Yeşil çay metabolizmayı canlandırarak , yağ yakımını arttırarak kilo vermeye yardımcı olur. Kişinin tansiyon ve kalp problemi yoksa yemeklerden hemen sonra günde 3 fincan kadar yeşil çay tüketilmelidir.

Kilo vermek için bitkisel kürler arasında bulunan mate yaprağı kilo vermeye yardımcı olur.Yağ yakımını arttırır, enerji verir, metabolizmayı hızlandırır. Günde 3 fincan meta yaprağı çayı içilirse zayıflamaya yardımcı olur.

Diğer Kilo vermek için bitkisel kürler arasında bulunan bitkiler vücuttan ödem atan, idrar söken bitkilerdir. Bunlar ilk başlarda ani kilo verdirmiş gibi gözükse de uzun vadede kullanılmamaları gerekir. En etkili olanı mısır kapsülü ve kiraz sapıdır. Oldukça sağlıklı ve etkilidirler. Günce iki fincan kiraz sapı ve mısır püskülü çayı içilebilir.

YORUMLAR

Siz de konu hakkındaki görüş ve düşüncelerinizi bize iletebilirsiniz.

İsim (zorunlu)

E-posta (yayımlanmaz) (zorunlu)

Website